Sorry

Förlåt..... varit aningen off men lyckades dra på mig en sjukdom i Stockholm som slog mig i ansiktet i tisdags morgon och som jag är fast med....

Ingen skola denna vecka..... kanske på fredag men vi får se hur jag mår och ingen ridning och inget stall innan fredag.

mår otroligt dåligt och är helt mör i hela kroppen..... orkar ingenting

Nu vet ni varför min uppdatering suger, ska ialla fall fixa några och imorgon dyker det nog upp fler ;)

Puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Usch, Krya! :)

2011-11-30 @ 21:00:14
Postat av: Anonym

Hejsan! Jag söker nu en medryttare som kan hjälpa till med ridningen på våran ponny Ellie. Ellie är ett D-ponny sto född 1997 som tidigare gått Msv hoppning och La dressyr. Nu med mig har hon tävlat upp till Lb dressyr och Lc+5 hoppning, pga min utbildnings nivå. Hon är en fantastisk läromästare som när ryttaren gör rätt, går som en gud. Hon är 146cm i mankhöjd, men bär upp längre ryttare då jag själv är 175cm och kan rida henne bra.

Jag söker nu en medryttare under våren eftersom att jag inte har tid att rida och hålla igång henne just nu, pga min skola. Hon har därför vilat nu under vintern, men är fullt redo att sättas igång igen. Det enda jag behöver är din hjälp! Ellie behöver en ryttare som är tuff, inte blir rädd eller osäker, och som har tålamod. Det kvittar om du är junior eller senior. Hon är en ganska tuff häst, och nu när hon har vilat kan hon bli lite extra på tårna. Det Ellie älskar mest av allt är att bli riktigt svettig av ett pass i paddocken eller ridhuset, så du får gärna vara utbildad och intresserad av dressyr. Självklart får du låna alla hennes saker och om du inte har tid är inte mockning osv det viktigaste, utan det är ridningen som jag behöver hjälp med i första hand.
Vi har tillgång till paddock och fina åkrar osv här på gården och vi tränar också för dressyrtränare, så om det är intressant går det att fixa.

Mejla/ring gärna och berätta mera om dig själv/ fråga frågor, du är mycket välkommen! Har du inte körkort går det bussar in hit under vardagarna ganska ofta, och det är asfalt hela vägen fram till gården.

Här kan ni se en väldigt gammal film på henne för att få en inblick på hur hon rör sig och ser ut: http://www.youtube.com/watch?v=Xb3did8SdaM&list=UUG0m5NcJD04gqCAVNuXEFog

2014-02-09 @ 16:26:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0